Menu, sæsonfinale d. 24/5-2019

 

 

Forret:

 

Koldrøget laks med sauce verte, syltede løg, små salater og ristet rugbrød.

*

Ceasarsalat med rejer, croutons, parmesan og friske urter.

*

Oksepaté med cornichons, aioli, små salater og æblepesto

 

Hovedret:

 

Rosastegt Kalvecuvette stegt med rosmarin og hvidløg

*

Kalkunspyd med

*

Langtidsbagt svinenakke med sweet chili

 

Tilbehør til hovedretten.

 

Bagte og grillede grøntsager med mandelolie, citron og rødløgsvinaigrette

*

Champignonsauce

*

Frisk salat med broccoli i cremet dressing, ristede kerner og skalotter i citrus

*

Kold dressing på estragon

*

Pastasalat med mango, koriander, ristede græskarkerner og sprødt bacon

*

Ristede kartofler med persille

 

Dessert:

 

Chokoladekage med hvid chokolade mousse

 og syltede rabarber

 

Friskbagt brød

 

 

Velbekomme! :-)